Pročepljenje i čišćenje kanalizacije i odvoda elektro mašinama

Zahvaljujući širokom asortimanu priključnih alata i borera u stanju smo pročistiti (pročepiti) svaki odvod na unutrašnjim i vanjskim instalacijama dužine do 25 m, promjera od 20-350 mm. Aparat koji koristimo može razbiti veoma tvrde naslage kamenca i hrđe. Korjenje drveća koje se nalaze u neposrednoj blizini vanjskih instalacija, prodiru i razvijaju se u kanalu, uklanjamo ih bez problema i pročepljamo sve vrste kanalizacionih odvoda.

Odštopavanje vršimo najnovijim profesionalnim neprskajučim električnim rotacionim sajlama. Za odštopavanje manjih cijevi u stanu koristimo profesionalne sajle u bubnju, pa vaš stan nije potrebno dodatno prati ni čistiti nakon naše intervencije. Naši radnici su stručno osposobljeni i profesionalno pristupaju otklanjanju začepljenja bilo da se radi o pvc, olovnim, gusnatim, betonskim ili keramičkim odvodnim cijevima.

Elektromont s.p. vrši usluge:

  • odštopavanje odvoda i ispiranje cijevi i
  • inspekcija i snimanje odvoda specijalnim kamerama REMS ORCUS COLOR.

Pozovite nas na broj +387 65 566 141 i stručni tim će doći da izvrši ispitivanje instalacije i riješi trenutnu situaciju. Dolazak na lice mijesta je besplatan.