Uvodna riječ

Kratak opis o nama

Elektromont s.p. je firma sa višegodišnjim iskustvom i bavi se prodajom, ugradnjom, servisom i čišćenjem klima uređaja, popravkom malih kućanskih aparata i uređaja bijele tehnike, otklanjanjem kvara na elektro instalacijama, zamjeni starih i dotrajalih elektro instalacija, adaptacijom stanova, kuća, poslovnih prostora, industrijskih objekata, održavanje objekata, ugradnje, servisiranja i održavanja svih vrsta centralnog grijanja, zamrzavanje cijevi i pročepljanjem i čišćenjem kanalizacijskih odvoda. Takođe pružamo vodoinstalaterske usluge: zamjena i popravka bojlera, česmi, tuševa, vodokotlića, zamjena baterija, ventila, zamjena sanitarnih uređaja.

Dostupnost uređaja vodećih svjetskih proizvođača otvorila su prostor za fokusiranje na kvalitetu i stručnost usluge koja se pruža korisnicima. Elektromont s.p. je postala firma od povjerenja kojoj se obraćaju svi kojima su potrebna kvalitetna rješenja i stručna ugradnja i održavanje.

  • Stručnost
  • Iskustvo
  • Pouzdanost
  • Garancija
  • Kvaliteta
  • Sigurnost

Potraga za kvalitetnim kadrom je u Elektromontu konstantna i zainteresovani se mogu prijaviti putem e-maila [email protected], naše Kontakt stranice  ili putem naše Facebook stranice. Ako ste vedrog duha, komunikativni, fleksibilni, motivisani, zainteresovani za nove tehnologije i želite se profesionalno razvijati, javite nam se. Potrebno je da nam pošaljete svoju biografiju, a preporuke o prethodnom radu su poželjne.

Osim konkrentskih uslova vezanih za pojedino radno mjesto, od zaposlenika očekujemo i visok stepen odgovornosti, samostalnosti i inicijative u radu, upornost i predanost u postizanju poslovnih ciljeva, sklonost ka novim tehnologijama, aktivno korištenje MS Office paketa, aktivno znanje engleskog jezika, spremnost na timski rad, visok nivo radne etike i poštenja, vozačku dozvolu B kategorije.

Rado ćemo Vam odgovoriti na Vaše upite!

Auta za servis klima uređaja